• Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad
nl
  • Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad

Echtermann

Sinds 1 juli 2009 zijn wij importeur en distributeur van de producten van Echtermann. Dit Duitse bedrijf produceert al meer dan 125 jaar hoogwaardige, speciale armaturen voor de grootkeuken- en voedingsindustrie.

Zo verkopen wij diverse voorspoeldouches, die uiteraard ook in de LEED-uitvoering leverbaar zijn, maar hebben we ook een breed aanbod aan professionele kranen en armaturen. Of u nu op zoek bent naar een ½’-uitvoering (voor een normale hoeveelheid watertoevoer) of een ¾’-uitvoering (voor een grote hoeveelheid watertoevoer), Handelmij Vermolen heeft het in huis! En wat te denken van de diverse soorten kranen? Mengkranen met één hendel of juist twee grepen, kranen met infrarood of sensor, zuil- en kolomkranen… wij hebben ze, in zowel de blad- als wanduitvoering.

Ook voor kookketels hebben wij diverse hoogwaardige en robuuste veiligheidsventielen en aftapkranen van Echtermann in ons assortiment. Deze zijn niet alleen heel duurzaam, ze zijn ook erg soepel en gemakkelijk te bedienen. Of wat te denken van de dekselscharnieren, waarmee u veilig én energiebesparend de kookketels kunt openen en sluiten? Bij ons bestelt u deze op maat en draagkracht, zodat ze precies zijn afgesteld op úw horeca-apparatuur!

Om het soms hectische bestaan in de grootkeuken nog gemakkelijker te maken hebben we ook diverse slang-oprolsystemen te koop. Onze slanghaspels maken het reinigingsproces van complexe en grote oppervlaktes zo comfortabel en efficiënt mogelijk. Uw past de haspel aan naar uw behoefte, zo kan deze uitgerust worden met slangen in diverse lengtes én met onze handige draaibare beugel. Met de drie verschillende types aansluitsetjes (vast, draaibaar en koppeling) laat u het pistool uiterst flexibel zijn werk doen tijdens het reinigen van de grote ruimtes.

Kies dus voor gemak, flexibiliteit én robuuste kwaliteit en ga voor de bewezen producten van Echtermann!