• Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad
nl
  • Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad

Over ons

Handelmij Vermolen B.V. is gevestigd in Elst (Gld) en geeft in samenwerking met E.G.O. al 80 jaar advies als het werkagentschap voor de elektro-industrie en elektro-techniek in Nederland.

Sinds 1934 zijn wij de importeur van E.G.O. producten voor de Nederlandse markt, voorheen vanuit Den Haag, en nu vanuit Elst. E.G.O. biedt een verscheidenheid aan elektro-, warmte- en regelelementen voor zowel standaard als speciale apparaten, o.a. thermostaten, begrenzers, elementen, schakelaars, kookplaten, energieregelaars, inbouw inductie en overige toebehoren.

Echtermann GmbH, Spezialarmaturen uit Iserlohn in Duitsland. Vanaf 1 juli 2009 is Handelmij. Vermolen B.V. importeur/distributeur van de producten van Echtermann. Echtermann produceert al meer dan 125 jaar hoogwaardige spezialarmaturen voor de grootkeuken- en voedingsindustrie. Van voorspoeldouches tot spijsaftapkraan, van mengkraan tot spoelbakkranen, alles gemaakt van professionele kwaliteit en met zeer veel zorg gefabriceerd.

Robertshaw Controls, is de toonaangevende fabrikant van Commercial Gas Controls uit/in de VS. Het product assortiment bestaat uit de veelgebruikte Unitrol gaskleppen, gasventielen, waakvlamvoorziening, thermokoppels etc. Ook zijn Millivolt thermostaten/begrenzers verkrijgbaar van Robertshaw bij uw erkende dealer sinds 2012 in de Benelux, Handelmaatschappij Vermolen.

Brita Professional GmbH & Co. KG, In 1980 is BRITA begonnen met de divisie Professional. De partner in waterfiltratie “out of home” (horeca en vending) is sinds begin 2010 een zelfstandige dochteronderneming onder de paraplu van BRITA GmbH en werkt sindsdien onder de naam BRITA Professional GmbH & Co. KG. Sinds 1 juni 2013 is Handelmij. Vermolen B.V. partner/distributeur van de producten van Brita Professional.

Leveringen en voorraad

Wij leveren uitsluitend aan producenten, installateurs en grootkeuken- en horeca-service bedrijven.
Wij brengen u graag in contact met een bedrijf bij u in de buurt indien u een eindgebruiker bent.
Alle leveringen komen vanuit een goed gesorteerd magazijn in Elst, waar ook speciale uitvoeringen op voorraad liggen, dat maakt het mogelijk om in de meeste gevallen onze klanten snel te kunnen leveren.