• Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad
nl
  • Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad

HET VERSCHIL TUSSEN EEN NORMALE INDUCTIEKOOKPLAAT EN HET WERKBLAD VAN TPBTECH

7 feb 2022

In een eerder blog op de website van TPBtech kon je al lezen dat de inductiekookplaat steeds meer aan populariteit wint. Niet gek ook, als je bedenkt dat koken op inductie veel voordelen kent. Het is duurzaam, energiezuinig, veilig én onderhoudsvriendelijk. Wil je overstappen naar inductie, dan zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen. Om je alvast op weg te helpen, leggen we je in dit blog uit wat het verschil is tussen een normale inductiekookplaat en het werkblad van TPB tech.

WAT IS EEN INDUCTIEKOOKPLAAT?

Een inductiekookplaat is een elektrische kookplaat die – door middel van een magnetisch veld – gebruikmaakt van verhitting. Een inductiekookplaat bestaat uit één tot zes kookzones. Wanneer een pan in contact komt met de kookzone op de kookplaat ontstaat er warmte. Een inductiekookplaat wordt dus alleen warm wanneer er een pan op staat.

Een inductiekookplaat kun je inbouwen in je aanrechtblad of als vrijstaande kookplaat óp het aanrechtblad plaatsen. En – de naam zegt het al – een inductiekookplaat ziet eruit als een plaat waarop je kunt koken.

EEN ONZICHTBARE INDUCTIEKOOKPLAAT

En daar zit ook direct hét grote verschil tussen een normale inductiekookplaat en het werkblad van TPBtech. Het inductieveld van TPBtech is namelijk volledig onzichtbaar en naadloos geïntegreerd onder het stenen werkblad. Hiermee doet het stijlvolle werkblad niet vermoeden dat het tevens dienst doet als inductiekookplaat. Daarbij is de keramische oppervlakte van het werkblad krasbestendig, waardoor het ook gebruikt kan worden om op te snijden en te bereiden.

Meer weten over inductiekoken op het werkblad van TPBtech? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Terug naar overzicht