• Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad
nl
  • Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad

E.G.O Inductie

Als importeur van E.G.O.-producten (sinds 1934!) bieden wij ook het brede scala aan inductieartikelen van E.G.O. Inductie. Of u nu op zoek bent naar een combi-unit, een compleet voorgemonteerde inductie-unit met één wok of een handzaam tafelmodel, Handelmij Vermolen heeft het in huis!

Onze inductieproducten zijn ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, maatwerk en gebruiksgemak, waardoor klanten de beste gerechten kunnen bereiden.
Het VARIO-assortiment is bedoeld om keukens te voorzien van flexibele en op maat gemaakte inductiekookzones. Met afzonderlijke componenten zoals generatoren, spoelen en bedieningspanelen passen klanten hun kookgelegenheid aan hun specifieke behoeften aan.

De complete units uit de INTRO-lijn bieden een eenvoudige oplossing voor bestaande keukens. Selecteer de gewenste afmeting en spoelvorm en wij leveren een afgewerkte unit die klaar is voor montage onder de keramische glasplaat. Deze modellen zijn met hun krachtige wokspoelen ideaal voor Aziatisch koken op inductie.

En met de volledige SNAP-IN-inductiekooktoestellen bieden wij een innovatieve plug-and-play oplossing. De toestellen worden geleverd inclusief generator, spoel en keramische glasplaat, allemaal ingekapseld in een robuuste RVS-behuizing. Installatie is zeer gemakkelijk en de kooktoestellen worden standaard geleverd met een koelsysteem. Een ventilatiesysteem kan optioneel worden toegevoegd.