• Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad
nl
  • Bij voorraad, de eerstvolgende werkdag in huis
  • Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
  • Zeer groot assortiment en grote voorraad

E.G.O

Sinds 1934 is Handelmij Vermolen dé importeur van E.G.O.-producten voor de Benelux. E.G.O. heeft een indrukwekkend aanbod van meer dan 30 miljoen betrouwbare elektronische en elektromechanische onderdelen, zoals thermostaten, verwarmingselementen en kookplaten.

Wij verkopen bijvoorbeeld thermostaten en temperatuurbegrenzers van E.G.O. die zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit en talloze toepassingen. U vindt deze elementen onder andere terug in de medische techniek, verwarmingstechniek, industriële installaties en boilers.

Een van de populairste producten van E.G.O. zijn hun elektrische kookplaten, grootkeukenplaten en keramische kookplaten. Rond, vierkant of rechthoekig, wij leveren deze in verschillende vormen en maten voor elke professionele keuken.

Voor in de keuken zijn wij ook dé partij voor de betrouwbare E.G.O.-schakelaars. Deze bieden niet alleen bedieningsgemak, maar ook een hoog kwaliteitsniveau. Afhankelijk van uw eisen en de precieze toepassing kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan schakelaars.

En of u nu op zoek bent naar een rechtsdraaiend oplopende of linksdraaiend oplopende energieregelaar, wij hebben de juiste in huis. Wij verkopen tientallen van dit soort regelaars die zorgen voor een nauwkeurige temperatuurregeling tijdens het koken.

Daarnaast verkopen wij meer dan honderd verschillende buisvormige verwarmingselementen van E.G.O. Deze elementen worden gebruikt in ovens, grills, salamanders, combisteamers, friteuses, wasmachines, drogers, vaatwassers, strijkijzers, koffiezetapparaten, automaten, waterkokers en opwarmingapparaten.